2. Voor wie en door wie?

Kindercoaching Hi! is er voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.
Op sommige momenten vinden ouders het ook fijn om ondersteuning te krijgen bij het vinden van de oplossing. Komt het geregeld voor dat je kind thuis komt van school en in tranen uitbarst omdat hij/zij gepest wordt? Heeft je kind een bepaalde angst voor wat dan ook?  Heeft je kind moeite met concentratie? Heeft je kind een slaapprobleem?
Kan je kind wel wat zelfvertrouwen gebruiken?
Dit zijn wat voorbeelden waar veel kinderen op deze leeftijd tegenaan lopen.
Samen gaan wij op zoek naar de oplossing!
tekening Veerle emoties
Hi! Mijn naam is Ivon Janssen-Hopmans.
Ik ben zelfstandig (ambulant) kindercoach en werkzaam als pedagogisch medewerker / onderwijsassistent bij Mytylschool Roosendaal.
Ik ben moeder van 2 lieve kinderen; Veerle (2006) en Stef (2007)

Eind 2014 besloot ik de Post hbo-studie tot kindercoach te starten, ik werk graag in kleine groepjes en één-op-één. Ook merkte ik dat er veel kinderen met diverse problemen kampten, waar ik graag een oplossing voor zocht. Tijdens deze opleiding werd ik erg enthousiast door de diverse methodes en manieren van het oplossen van problemen bij de kinderen. In 2015 heb ik deze studie met succes mogen afronden.
Zo heb ik de afgelopen jaren heel wat ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs én met mijn kindercoach diploma op zak, diverse gerichte cursussen en workshops gevolgd te hebben én natuurlijk met de ervaring van het hebben van twee kids ben ik in 2017 mijn eigen bedrijfje gestart …Naast het nog steeds boeiende werk bij de Mytylschool uiteraard!

foto voor websiteSamen met het kind gaan we op zoek naar de oplossing! Ieder kind is uniek, daarom is iedere sessie anders. We gaan uit van de kracht van het kind!

 

Kindercoaching Hi! is er voor uw kind!!

 

cropped-cropped-hi_logo.png