2. Voor wie en door wie?

Kindercoaching is voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar.
Op sommige momenten vinden ouders het ook fijn om ondersteuning te krijgen bij het vinden van de oplossing.
tekening Veerle emoties
Hi! Mijn naam is Ivon Janssen-Hopmans.
Ik ben zelfstandig kindercoach en werkzaam als pedagogisch medewerker / onderwijsassistent bij Mytylschool Roosendaal.
Ik ben ook moeder van 2 lieve kinderen; Veerle (2006) en Stef (2007)

Bij de Mytylschool (werkzaam sinds 2011) heb ik ontdekt dat ik het heerlijk vind om met kinderen te werken in kleine groepjes of één-op-één. Eind 2014 besloot ik daarom de Post hbo-studie tot kindercoach te beginnen omdat ik wat meer verdieping in mijn werk zocht. In 2015 heb ik deze studie met succes mogen afronden.
Zo heb ik de afgelopen jaren heel wat ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs én met mijn diploma op zak, diverse gerichte cursussen en workshops gevolgd te hebben én natuurlijk met de ervaring van het hebben van twee kids was ik klaar om voor mezelf te gaan beginnen als kindercoach…Naast het nog steeds boeiende werk bij de Mytylschool uiteraard!

Fam janssen 50 jr getrouwd-20Samen met het kind gaan we op zoek naar een oplossing!

 

Kindercoaching Hi! is er voor uw kind!!

 

cropped-cropped-hi_logo.png